Vacatures

Leeuwis Fysiogroep is een multidisciplinaire groepspraktijk in Apeldoorn. Tevreden patiënten is de belangrijkste leidraad van de praktijk.

En onze drijfveer?
De allerbeste willen zijn. Elke dag beter, daar gaan we voor!

Kom jij ons daarin versterken? En wil je meehelpen de praktijk op een hoog niveau te laten functioneren?

 

Vacature Osteopathie

Voor onze nieuwe vestiging in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte, ambitieuze osteopaat, die goed functioneert in teamverband. Het betreft een functie van 2-5 dagen of meerdere dagdelen binnen onze multidisciplinaire praktijk in Apeldoorn met meerdere behandellocaties.

Profiel: Geregistreerd Osteopaat D.O. -  M.R.O, Flexibel, Teamgericht, Klantvriendelijk.
Wij bieden: Enthousiast team, Dynamische en sportieve werkomgeving.


Vacature Bekkenfysiotherapie

Voor onze nieuwe vestiging in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte, ambitieuze bekkenfysiotherapeut of bekkenfysiotherapeut in opleiding, die goed functioneert in teamverband. Het betreft een functie van 2-5 dagen.

Profiel: Geregistreerd bekkenfysiotherapeut (CKR geregistreerd) of in opleiding, Flexibel, Teamgericht en Klantvriendelijk.
Wij bieden: Enthousiast team, Dynamische en sportieve werkomgeving.


Vacature Manuele-therapie

Voor een van onze vestigingen in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte, ambitieuze manueel therapeut of in opleiding voor manuele therapie, die goed functioneert in teamverband. Een Teamplayer en een LeiderBen jij deze teamplayer? 

Dan zijn we op zoek naar jou!

Profiel: Geregistreerd manueel therapeut (CKR geregistreerd) of in opleiding, Flexibel,  Teamgericht en Klantvriendelijk.
Wij bieden: een fulltime baan voor 32-40 uur in de week. In het begin neem je de uren over van onze huidige manueel therapeut i.v.m. zwangerschap. Vanwege de groei van onze praktijk is voldoende ruimte om te blijven en door te groeien. Belangrijk is dat je minstens 4 dagen en 1 avond in de week beschikbaar bent.

 

Sollicitatieformulier

Voldoet u aan een van bovenstaande kenmerken en wilt u uw interesse voor een toekomstige carrière bij Leeuwis Fysiogroep kenbaar maken? Stuur dan uw gegevens inclusief uw CV en motivatie naar ons op via dit formulier.

*
*
*
*
U heeft nog 2 files over.
*
U heeft nog 10 words over.
*
Captcha code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.