sportfysiotherapie

Neem je blessure serieus en zorg voor goede begeleiding

Sportfysiotherapie Apeldoorn

Op deze pagina vind je informatie over Sportfysiotherapie in Apeldoorn. Sportfysiotherapie is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op sporters. Wij richten ons binnen de Sportfysiotherapie op curatieve, preventieve en prestatieve zorg op het gebied van topsport, breedtesport en recreatiesport. Met Sportfysiotherapie helpen wij jou bij sportblessures, revalidatie na een operatie, blessurepreventie, sportmedische begeleiding en prestatieverbetering. Je kunt bij ons terecht met of zonder een verwijzing van je arts in onze sportfysiotherapie praktijk in Apeldoorn de Maten, Osseveld en Zuidbroek.

Wanneer Sportfysiotherapie?

Onze sportfysiotherapeut begrijpt wat er gebeurt tijdens sporten en hoe je geblesseerd bent geraakt. Maar ook hoe je jouw prestaties kunt verbeteren. Onze sportfysiotherapeut behandelt, begeleiden en adviseert geblesseerde sporters, aankomende sporters, sporters met chronische ziekte en sporters met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap. 

 

Wanneer kan Sportfysiotherapie mij helpen? 
Bij Sportblessures, Revalidatie na operatie, Blessurepreventie, Klachten waardoor je niet meer kunt sporten, Sportmedische begeleiding van trainingsprogramma’s en bij Prestatieverbetering.

Bij sportblessures en prestatieverbetering

Behandeling Sportfysiotherapie

Tijdens de eerste afspraak wordt er een behandelplan opgesteld aan de hand van een screening en een intakegesprek. Hierna volgt een behandeling. Tijdens dit onderzoek krijg je een aantal vragen over verschillende aspecten van je gezondheid. Op deze manier brengen wij je klachten precies in kaart om een passend behandelplan met jou op te stellen. Na dit onderzoek volgt een behandeling Sportfysiotherapie door onze sportfysiotherapeut op basis van het opgestelde behandelplan. Het behandelplan omvat meestal een revalidatieschema, dat enerzijds is afgestemd op je mogelijkheden en anderzijds op de sport die je beoefent. De Sportfysiotherapeut kijkt naar je motoriek en analyseert je blessure die is ontstaan. Aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden ook in het behandeltraject meegenomen. Wij maken tijdens dit behandeltraject gebruik van de modernste trainings- en testapparatuur. Je kunt bij ons terecht met of zonder een verwijzing van je arts.

Wordt Sportfysiotherapie vergoed?

Sportfysiotherapie valt onder fysiotherapie en wordt vergoed uit je aanvullende zorgverzekering. Kijk in je polisvoorwaarden of je voldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. Bij Leeuwis Fysiogroep gaan we voor kwaliteit. Je kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing van je arts.

Hester de Grauw - Sportfysiotherapeut Apeldoorn

Hester de Grauw

Sportfysiotherapeut

Izaak van Hunnik - Sportfysiotherapeut Apeldoorn

Izaak van Hunnik

Sportfysiotherapeut

Theo Nijentap - Sportfsyiotherapeut Apeldoorn

Theo Nijentap

Sportfysiotherapeut

Meer weten over Sportfysiotherapie?

Over de mogelijkheden, over je behandeling of heb je een andere vraag? Voel je vrij om contact op te nemen, wij helpen je graag.

Afspraak maken 

Je kan met of zonder verwijzing van je arts een afspraak maken. Bel ons maandag t/m vrijdag van 08:00 - 16:00 uur of gebruik ons afsprakenformulier. Wij bellen je altijd voor een bevestiging van je afspraak.

Afspraak afzeggen

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Dan willen wij je vragen om je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen om anderen ook snel te kunnen helpen. Lukt dit niet en heb je een geldige reden, dan brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Bel ons ma t/m vr van 08:00 - 16:00 uur.

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Behandeling  
Locatie  
Opmerking