slaapoefentherapie

Vraag hulp bij slapeloosheid en vermoeidheidsklachten

Slaapoefentherapie Apeldoorn

Slaapoefentherapie is een paramedische behandelmethode, gericht op de behandeling en voorkoming van slapeloosheid, slaapproblemen en slaapritmestoornissen. De Slaapoefentherapeut van Leeuwis Fysiogroep helpt jou als je moeite hebt met inslapen of doorslapen, bij slaapritmeproblemen, bij vermoeidheidsklachten, slaperigheid en concentratie problemen. Je kunt met of zonder een verwijzing van je arts terecht bij onze Slaapoefentherapeut in Apeldoorn de Maten.

Wanneer Slaapoefentherapie?

Slaapoefentherapie helpt jou bij slapeloosheid, slaapproblemen en slaapritmestoornissen. Heb je moeite met inslapen, doorslapen, wordt je te vroeg wakker of combinaties hiervan? Heb je slaapritmeproblemen, kun je moeilijk naar bed gaan of heb je behoefte aan lang uitslapen? Slaap je te vaak, te lang of te kort? Heb je last van vermoeidheidsklachten, overmatige slaperigheid, concentratieproblemen, vergeetachtigheid, een kort lontje, doemdenken, moedeloos gevoel, piekeren, dan kun je baat hebben bij Slaapoefentherapie.

Vergoeding Slaapoefentherapie

Oefentherapie wordt in de meeste gevallen vergoed uit de aanvullende zorgverzekering, tenzij je aandoening chronisch is. Een chronische aandoening betekent dat je aandoening op de Lijst Borst of chronische lijst moet staan. Vraag je fysiotherapeut of je een chronische aandoening hebt en lees meer op onze pagina over vergoedingen.

Hulp bij slapeloosheid en slaapproblemen

Behandeling Slaapoefentherapie

Tijdens je eerste afspraak beginnen wij met een uitgebreide screening en vervolgens een intake. Je krijgt dan een aantal vragen over verschillende aspecten van je gezondheid. Op deze manier brengen wij jouw klachten in kaart om een passend behandelplan op te stellen. Na dit onderzoek volgen een behandelingen gericht op preventie, voorlichting en begeleiding. De behandelingen bestaan uit ontspannings- en ademhalingsoefeningen, slaapgedrag advies, cognitieve gedragstherapie en timemanagement.

Marielle Groot Lipman

Slaapoefentherapeut

Meer weten over Slaapoefentherapie?

Over de mogelijkheden, over je behandeling of heb je een andere vraag? Voel je vrij om contact op te nemen, wij helpen je graag.

Afspraak maken 

Je kan met of zonder verwijzing van je arts een afspraak maken. Bel ons maandag t/m vrijdag van 08:00 - 16:00 uur of gebruik ons afsprakenformulier. Wij bellen je altijd voor een bevestiging van je afspraak.

Afspraak afzeggen

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Dan willen wij je vragen om je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen om anderen ook snel te kunnen helpen. Lukt dit niet en heb je een geldige reden, dan brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Bel ons ma t/m vr van 08:00 - 16:00 uur.

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Behandeling  
Locatie  
Opmerking