Fysiotherapiepraktijk Apeldoorn

     055 534 35 46

Patiëntinformatie

Tarieven Fysiotherapie in Apeldoorn

Tarieven

Tarieven per behandeling, als u niet of onvoldoende aanvullend verzekerd bent voor acupunctuur, fysiotherapie, oefentherapie of osteopathie. Hier vindt u ook de prijzen voor groepslessen FysioFit.

Informatie over aanvullende Zorgverzekeringen bij Fysiotherapie

Zorgverzekering

Onze praktijk heeft contractafspraken met alle zorgverzekeraars en is een Zilverenkruis Plusraktijk. Wij denken graag met u mee, en adviseren u om uw aanvullende verzekering af te stemmen op uw zorgwensen.

Openingstijden Fysiotherapiepraktijken in Apeldoorn

Openingstijden

Voor fysiotherapie zijn wij maandag t/m donderdag geopend van 08:00 tot 21:00 uur, op vrijdag van 08:00 - 18:00 uur. Maandag van 19:00 - 20.00 uur inloopspreekuur op Praktijk de Gaarde.

Huisreglement Fysiotherapie Apeldoorn

Huisreglement

Ons huisreglement is van toepassing zolang u bij ons onder behandeling bent en/ of deelneemt aan een cursus of training. Wij hebben geen wachtlijsten, en wij proberen u altijd binnen twee werkdagen een afspraak aan te bieden.

Fysio Fitness in Apeldoorn

Mijn Fysiofit

Wanneer u deelneemt aan onze groepslessen fysiofit, zoals medisch fitness, wandeljefit of onze ontspanningscursus, heeft u toegang tot ons fysiofit portal. Hier vindt u alle informatie over uw abonnement, facturen, roosters en groepslessen.

Braces Fysiowinkel in Apeldoorn

Fysiowinkel

Wij leveren een uitgebreid assortiment braces, tape, verbruiksmaterialen, fitness- en oefenmaterialen en hulpmiddelen. Ons assortiment passen wij voortdurend aan op jouw wensen met scherpe prijzen om je een voordelige keuze te bieden.