over ons

Lees wie we zijn en wat wij doen om jou de beste zorg te leveren

Over Leeuwis Fysiogroep

Leeuwis Fysiogroep is een praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie, preventie en revalidatie in Apeldoorn en Barneveld. Opgericht in 1973 in Apeldoorn de Maten. Wij staan bekend om onze flexibele, patiëntgerichte benadering en minimale wachttijd. Snel hulp bieden, respect, aandacht en je echt inleven in de cliënt staan bij ons centraal. Dat hoort van oudsher al bij ons. Evenals een gevoel van verantwoordelijkheid. En onze grootste drijfveer? De beste zorg bieden. Elke dag beter, daar gaan wij voor!

Waarom Leeuwis Fysiogroep?

. Leeuwis Fysiogroep is ontstaan uit passie voor het vak. Jouw zorgvraag is daarbij ons uitgangspunt en wij willen dat jij tevreden bent. Dat schept verplichtingen. Bij Leeuwis Fysiogroep leveren wij daarom alleen zorg waar wij 100% achter staan, zodat we jou de beste zorg bieden en je echt verder helpen. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. En als je zorgvraag specifieker is, wordt je bij ons behandeld door een gespecialiseerde fysiotherapeut. Kortom, wij brengen jou weer in beweging. Want regelmatig bewegen is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. 

Wat doen wij om jou de beste zorg te verlenen?

In alle opzichten proberen wij ervoor te zorgen, dat jij als cliënt tevreden bent. Om dit waar te kunnen maken, zorgen wij voor de beste opleidingen, een multidisciplinaire aanpak en het delen van kennis binnen onze praktijk. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en onze therapeuten worden conitue geschoold. Zo houden wij de kwaliteit van onze zorg doorlopend op een hoog peil. Wanneer uw zorgvraag specifieker is, word je bij ons behandeld door een team van gespecialiseerde therapeuten. Daarnaast kunnen wij je ook snel doorverwijzen naar andere zorgverleners waarmee wij samenwerken. Hierdoor zijn wij in staat om jou een breed zorgspectrum aan te bieden.

In het kort, wat wij doen om de beste zorg te verlenen:  

  1. Onze praktijk is aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie;
  2. Wij bieden multidisciplinaire zorg met gespecialiseerde therapie;
  3. Wij streven naar een laag behandelgemiddelde;
  4. Wij maken gebruik van enquetes om onze clienttevredenheid te meten;
  5. Wij delen kennis ter verbetering van onze kwaliteit;
  6. Wij leveren geprotocolleerde en uniforme zorg;
  7. Wij werken samen met andere zorgverleners om u verder te helpen;
  8. Wij werken aan preventie, zoals: Diëtiek, Beter Bewegen en Valpreventie.

Sponsoring

Wij geven graag iets terug aan onze samenleving. Omdat we ervan overtuigd zijn dat bewegen goed is voor je gezondheid dragen wij graag een steentje bij om sporten op recreatief niveau in de buurt toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom sponsoren wij verschillende sportverenigingen in Apeldoorn. We hebben hart voor verschillende sporten. Hieronder vind je informatie over welke organisaties en initiatieven wij steunen in de sport.

Sport

Hockeyvereniging HC Ares

Hockey is een prachtsport en dat mag iedereen weten! Vanuit die gedachte zijn we sinds 2008 sponsor van hockeyvereniging HC Ares in Apeldoorn. We zijn begonnen als bordsponsor en werden in 2020 ook shirtsponsor. Daarnaast stellen we ook extra financiële middelen beschikbaar voor het jaarlijkse hockey evenement 'six a side'. Een hockeyevenement waar iedereen welkom is om kennis te maken met de hockeysport. Ook geven we advies over blessurepreventie en helpen wij de leden van HC Ares snel bij het herstel van blessures.

 

Voetbalvereniging Groen Wit

Ook voetbal is een prachtsport. Vanuit die gedachte zijn we sinds 2016 sponsor van voetbalvereniging Groen Wit in Apeldoorn. Daarnaast geven we advies over blessurepreventie en helpen wij de leden van Groen Wit snel bij het herstel van blessures.

 

Volleybalvereniging Alterno

Naast hockey en voetbal vinden wij volleybal ook een leuke sport voor jong en oud. Vanuit die gedachte zijn we sinds 2010 sponsor van volleybalvereniging Alterno in Apeldoorn. Daarnaast geven we advies over blessurepreventie en helpen wij de leden van Alterno snel bij het herstel van blessures.

Meer weten over ons? Voel je vrij om contact op te nemen.

Stel je Vraag

Waarmee mogen wij jou helpen? Wil je informatie over onze diensten, je zorgverzekering of heb je een andere vraag? Voel je vrij om ons te bellen of gebruik ons contactformulier.

Afspraak afzeggen?   

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Zeg je afspraak dan 24 uur van tevoren telefonisch af. Zo kunnen wij anderen ook snel helpen. Bel ons maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur.

Groepsles afzeggen?  

Meld je tenminste 8 uur voor de start van je les telefonisch af. Bel ons maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur. Je lidmaatschap een maand of langer pauzeren? Meld dit dan een maand van tevoren bij je fysiotherapeut.

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Gevonden op  
Onderwerp  
Bericht