ontspanningscursus

Ontspannen is belangrijk. Leer wat ontspannen is

Ontspanningscursus Apeldoorn

Leer en ervaar wat ontspannen kan zijn! Onze ontspanningscursus is bedoeld voor iedereen die wil leren ontspannen. U kunt tijdelijk wat uit balans zijn, het gevoel hebben dat je geen grip hebt op je leven. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door: conflicten of dagelijkse ergernissen, een te hoge werkdruk, teveel drukte thuis, zorgen of problemen. Al deze situaties kunnen er toe leiden dat lichaam en geest uit balans raken.

 

Alvast een anti stress tip: Voer elke taak die binnen twee minuten uitgevoerd kan worden direct uit.

Lokatie

Praktijk de Gaarde
Waleweingaarde 4
7329 BD Apeldoorn

Datum & tijd

Voorjaar of najaar
8 lessen van een een uur 

Donderdag: 20:00 - 21:00 uur

Prijs

Deze cursus kost € 100,00 voor 8 lessen van een uur. Dat is € 12,50 per les.

In 8 weken leren ontspannen

 Wij leren je in 8 lessen in een kleine groep diverse ontspanningstechnieken aan, die je kunt gaan toepassen in je dagelijks leven. De ontspanningscursus wordt twee keer per jaar gegeven in het voorjaar en najaar. Om deel te nemen aan onze groepslessen kun je je aanmelden via het formulier op deze pagina of bel ons.

Marielle Groot Lipman

Psychosomatisch Oefentherapeut

Meer weten over de ontspanningscursus?

Over de mogelijkheden, over de cursus of heb je een andere vraag? Voel je vrij om contact op te nemen, wij helpen je graag.

Aanmelden

Meld je hier aan voor deelname aan een van onze preventie programma's. Fysio Fitness is vanaf 31 mei weer mogelijk. Wij proberen je altijd in te delen in een een programma op de locatie van je voorkeur. Als de groepslessen vol zitten kunnen we je, indien gewenst, op onze wachtlijst zetten. Je ontvangt altijd een bevestiging van ons.

Groepsles afzeggen?

Heb je een groepsles maar ben je verhinderd? Meld je dan tenminste 8 uur voor de les telefonisch af. Zo kunnen wij iemand anders een plek bieden in de groepsles. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur. Wil je je lidmaatschap een maand of langer pauzeren? Meld dit dan een maand van tevoren bij je therapeut. Alvast bedankt! 

Naam  
Telefoon  
Email  
Deelnemen  
Locatie  
Je vraag