fysiotherapie zuidbroek

Jouw fysiotherapiepraktijk in Apeldoorn Zuidbroek

Fysiotherapie Zuidbroek

Welkom bij onze Praktijk voor Fysiotherapie Zuidbroek in de wijk Zuidbroek in Apeldoorn Noord. De fysiotherapeuten en oefentherapeuten van fysiotherapiepraktijk Zuidbroek brengen jou snel weer in beweging. Zij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. Je kunt bij ons rechtstreeks, zonder tussenkomst van je arts, een afspraak maken bij een van onze fysiotherapeuten en oefentherapeuten in Apeldoorn noord Zuidbroek. Maar ook via verwijzing van je huisarts of medisch specialist kun je bij ons terecht. Bel ons voor persoonlijk advies of een afspraak.

GZC Zuidbroek
Laan van Zuidbroek 109
7324 BJ Apeldoorn

Overdag: ma t/m vr 08:00 - 18:00 
Avond: dinsdag 18:00 - 21:00
Weekend: op afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Wij staan voor je klaar.

Jouw lichamelijke klacht is onze zorg

Leeuwis Fysiogroep is een Plus Praktijk en maakt deel uit van het landelijke kwaliteitsnetwerk Keurmerk Fysiotherapie. Wij hebben veel specialismen in huis en werken nauw samen met andere zorgverleners. Hierdoor zijn wij in staat om u een breed zorgspectrum aan te bieden. Om kwalitatief de beste zorg te leveren worden er hoge eisen gesteld aan onze therapeuten en praktijk. Zo staan al onze therapeuten in het kwaliteitsregister, is onze praktijk aangesloten bij diverse brancheorganisaties, worden de nieuwste ontwikkelingen op de voet gevolgd en specialiseren onze therapeuten zich steeds verder. Zo is uw therapeut altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Samen met u werken wij aan een optimaal behandelresultaat! Met wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes en gespecialiseerde therapeuten bieden wij u effectieve multidisciplinaire zorg aan, waardoor uw klachten sneller verholpen worden. U bent hier in goede handen! 

Wij staan voor je klaar!

Albertine Vijge - secretaresse

Albertine Vijge

Secretaresse

Anke Temming - Kinderfysiotherapeut Apeldoorn Zuidbroek

Anke Temming

Fysiotherapeut

Dirk-Jan Veenhuis - Fysiotherapeut Apeldoorn Zuidbroek

Dirk-Jan Veenhuis

Fysiotherapeut

Ellen Bouwmeester - Psychosomatisch Oefentherapeut Apeldoorn Zuidbroek

Ellen Bouwmeester

Oefentherapeut

Karlijn Harleman - Fysiotherapeut Apeldoorn Zuidbroek

Karlijn Harleman

Fysiotherapeut

Afspraak maken 

Je kan met of zonder verwijzing van je arts een afspraak maken. Bel ons maandag t/m vrijdag van 08:00 - 16:00 uur of gebruik ons afsprakenformulier. Wij bellen je altijd voor een bevestiging van je afspraak.

Afspraak afzeggen

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Dan willen wij je vragen om je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen om anderen ook snel te kunnen helpen. Lukt dit niet en heb je een geldige reden, dan brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Bel ons ma t/m vr van 08:00 - 16:00 uur.

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Behandeling  
Locatie  
Opmerking