fysiotherapie de gaarde

Jouw fysiotherapiepraktijk in Apeldoorn de Maten

Fysiotherapie de Gaarde

Welkom bij onze Praktijk voor Fysiotherapie de Gaarde in de wijk de Maten in Apeldoorn. De fysiotherapeuten en oefentherapeuten van fysiotherapiepraktijk de Gaarde brengen jou snel weer in beweging. Zij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. Je kunt bij ons rechtstreeks, zonder tussenkomst van je arts, een afspraak maken bij een van onze fysiotherapeuten en oefentherapeuten in Apeldoorn de Maten. Maar ook via verwijzing van je huisarts of medisch specialist kun je bij ons terecht. Bel ons voor persoonlijk advies of een afspraak.

GZC de Gaarde
Waleweingaarde 4
7329 BD Apeldoorn

Overdag: ma t/m vr 08:00 - 18:00 
Avond: maandag 18:00 - 21:00
Weekend: op afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Wij staan voor je klaar.

Jouw lichamelijke klacht is onze zorg

Leeuwis Fysiogroep is een Plus Praktijk en maakt deel uit van het landelijke kwaliteitsnetwerk Keurmerk Fysiotherapie. Wij hebben veel specialismen in huis en werken nauw samen met andere zorgverleners. Hierdoor zijn wij in staat om u een breed zorgspectrum aan te bieden. Om kwalitatief de beste zorg te leveren worden er hoge eisen gesteld aan onze therapeuten en praktijk. Zo staan al onze therapeuten in het kwaliteitsregister, is onze praktijk aangesloten bij diverse brancheorganisaties, worden de nieuwste ontwikkelingen op de voet gevolgd en specialiseren onze therapeuten zich steeds verder. Zo is uw therapeut altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Samen met u werken wij aan een optimaal behandelresultaat! Met wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes en gespecialiseerde therapeuten bieden wij u effectieve multidisciplinaire zorg aan, waardoor uw klachten sneller verholpen worden. U bent hier in goede handen! 

Wij staan voor je klaar!

Alina Dubrovina - Bekkenfysiotherapeut Apeldoorn

Alina Dubrovina

Fysiotherapeut

Annet Malenstein - Fysiotherapeut Apeldoorn de Maten

Annet Malenstein

Fysiotherapeut

Bas Boereboom - Fysiotherapeut Apeldoorn de Maten

Bas Boereboom

Fysiotherapeut

Cees Leeuwis - Manueel-therapeut Apeldoorn

Cees Leeuwis

Fysiotherapeut

Jeanne Brinkman - Fysiotherapeut Apeldoorn de Maten

Jeanne Brinkman

Fysiotherapeut

Izaak van Hunnik - Manueel-therapeut Apeldoorn de Maten

Izaak van Hunnik

Fysiotherapeut

Marielle Groot Lipman - Psychosomatisch Oefentherapeut Apeldoorn de Maten

Marielle Groot Lipman

Oefentherapeut

Steven Gerritsen - Fysiotherapeut Apeldoorn

Steven Gerritsen

Fysiotherapeut

Julia Brink - Diëtiste Apeldoorn de Maten

Julia Brink

Diëtiste - Rosella Berghuis

Afspraak maken 

Je kan met of zonder verwijzing van je arts een afspraak maken. Bel ons maandag t/m vrijdag van 08:00 - 16:00 uur of gebruik ons afsprakenformulier. Wij bellen je altijd voor een bevestiging van je afspraak.

Afspraak afzeggen

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Dan willen wij je vragen om je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen om anderen ook snel te kunnen helpen. Lukt dit niet en heb je een geldige reden, dan brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Bel ons ma t/m vr van 08:00 - 16:00 uur.

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Behandeling  
Locatie  
Opmerking