Osteopathie bij Leeuwis Fysiogroep

Tijdens een behandeling Osteopathie stimuleert de Osteopaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Daarbij onderzoekt de osteopaat niet alleen de regio waarin de klacht optreedt, maar het hele lichaam en gaat daar aan het werk waar hij de oorzaak aantreft

Wat is Osteopathie

Osteopathie is een manuele geneeskunde, dat wil zeggen dat een osteopaat bij de behandeling alleen de handen gebruikt. De osteopaat is opgeleid om op zoek te gaan naar de oorzaak van een klacht die bijvoorbeeld bij chronische rugpijn soms wel eens kan liggen in een vastzittend gewricht in schedel, wervelkolom of voet, waar de patiënt geen weet van heeft.

Wanneer Osteopathie bij volwassenen

Chronische rugpijn, uitstralende pijn in arm of been, migraine, spanningshoofdpijn, voorhoofdsholte-ontsteking, duizeligheid, whiplash, zuurbranden, maagpijn, obstipathie, diaree, buikpijn, bekkeninstabiliteit, sportblessures, verstuikingen, pijn en/of stijfheid in rug, nek, schouder, heup en ledematen, posttraumatische klachten, lilttekenvorming, verklevingen, menstruatiestoornissen, chronische vermoeidheids verschijnselen en concentratie problemen.

Wanneer Osteopathie bij kinderen en baby's

Onregelmatige schedeltjes met name na moeizame bevallingen, huilbaby's, onrustige kinderen, motorische achterstand, klachten na doorgemaakte blessures en stoornissen van allerlei aard zoals bijvoorbeeld oorpijn en buikklachten.

Behandeling Osteopathie

Tijdens een behandeling Osteopathie stimuleert de Osteopaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Daarbij onderzoekt de osteopaat niet alleen de regio waarin de klacht optreedt, maar het hele lichaam en gaat daar aan het werk waar hij de oorzaak aantreft. De resultaten van osteopathische behandelingen zijn veelbelovend. Mensen die onvoldoende baat vonden bij andere behandelingen, werden vaak wel geholpen dankzij osteopathie.

Wat neemt u mee:

→ Een verwijzing van uw arts (indien aanwezig)
→ Een geldig legitimatiebewijs
→ Uw verzekeringsgegevens
→ Een handoek

Tarieven en vergoedingen osteopathie

Hoeveel in uw situatie vergoed wordt, kunt u terugvinden in uw polisvoorwaarden. Of download het overzicht met tarieven en vergoedingen via onderstaande link. Tarieven →

Onze osteopaat

Bij onze Osteopaat kunt u rechtstreeks, zonder tussenkomst van een arts, een afspraak maken. Maar ook via verwijzing van de huisarts of medische specialisten kunt u terecht bij onze Osteopaat.

Osteopaat Apeldoorn Marcel Jansen Jansen, M.
Osteopaat
Linie 101 Apeldoorn
Laan van Zuidbroek 109 Apeldoorn