Sportfysiotherapie bij Leeuwis Fysiogroep

Onze specialisten sportfysiotherapie begrijpen wat er tijdens sporten gebeurt en hoe u geblesseerd bent geraakt. Zij stellen een behandelplan en revalidatieschema met u op. Enerzijds afgestemd op uw mogelijkheden en anderzijds op de sport die u beoefent.

Wat is Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op sporters. Dit specialisme binnen de fysiotherapie omvat curatieve, preventieve en prestatieve zorg op het gebied van top-sport, breedtesport en recreatiesport. Bij sportfysiotherapie richten wij ons op het behandelen, begeleiden, adviseren en voorlichten van geblesseerde sporters, aankomende sporters, sporters met chronische ziekte en sporters met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap.

Wanneer Sportfysiotherapie

• Bij sportblessures en blessurepreventie
• Bij andere klachten waardoor u niet meer kunt sporten
• Bij sportmedische begeleiding van trainingsprogramma’s en prestatieverbetering.

Behandeling Sportfysiotherapie

Tijdens uw eerste afspraak beginnen wij met een screening en vervolgens een intake. Tijdens dit onderzoek krijgt u een aantal vragen over verschillende aspecten van uw gezondheid. Op deze manier brengen wij uw klachten in kaart om de beste behandelmethode en professional in te zetten. Na dit onderzoek volgt een behandeling. Onze sportfysiotherapeuten begrijpen wat er tijdens sporten gebeurt en hoe u geblesseerd bent geraakt. Dat ziet u terug in het behandelplan en revalidatieschema dat zij met u maken. Enerzijds afgestemd op uw mogelijkheden en anderzijds op de sport die u beoefent. Zij kijken naar uw motoriek en analyseren de blessure die is ontstaan. Aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden in de behandeling betrokken. Wij maken voor deze therapie gebruik van de modernste trainingsapparatuur en testapparaten.

 

Sportfysiotherapeuten

Bij onze sportfysiotherapeuten in Apeldoorn kunt u rechtstreeks, zonder tussenkomst van een arts, een afspraak maken.

H.de.Grauw.png Grauw, H. de
Sportfysiotherapeut
 
Eglantierlaan 11 Apeldoorn
T.Nijentap.png Nijentap, T.
Sportfysiotherapeut
 
Eglantierlaan 11 Apeldoorn