Revalidatie bij hart- en vaatproblemen

Voor mensen met hart- en vaatziekten(cardio) is beweging erg belangrijk. Door het volgen van ons revalidatieprogramma krijgt u weer het vertrouwen in uw lichaam en uw mogelijkheden. Bovendien helpt beweging bij de aanmaak van goede cholesterol, wat zorgt voor een kleinere kans op klachten. Natuurlijk helpt bewegen ook tegen overgewicht. En dat is goed nieuws, want overgewicht is een belangrijke risicofactor voor hart- en vaatziekten. 

Wat levert revalidatie bij hart- en vaatproblemen u op?

Tijdens het revalidatieprogramma komen de volgende onderdelen aan bod: spierversterkende oefeningen, conditieverbetering, persoonlijk programma naar hogere inspanningsintensiteit en voorlichting over bewegen en hart- en vaatklachten. Deze activiteiten hebben gemeen dat ze u de balans leren herkennen tussen wat u aankunt en wat u doet. Op die manier werkt u gericht aan een verbetering van uw klachten en leert u omgaan met uw beperkingen.

1. Leren bewegen en in beweging blijven
2. Persoonlijk revalidatieprogramma
3. Effecten inzichtelijk door evaluatie en testen
4. Deskundige begeleiding van een fysiotherapeut
5. Afwisselende oefeningen
6. Veilig en verantwoord bewegen
7. Plezier in bewegen

Vergoeding revalidatie bij hart- en vaatproblemen

De vergoeding voor deze begeleiding valt onder de fysiotherapie en komt uit uw aanvullende pakket. Wij helpen u graag weer verder!

Tarieven