Revalidatie bij Leeuwis Fysiogroep

Patiënten met Artrose, COPD, Hart en vaatklachten (Cardio), CVA, Diabetes, Lage rugklachten, Reuma, Claudicatio Intermittens, Oncologische en Orthopedische aandoeningen kunnen bij ons een revalidatieprogramma volgen om samen in een kleine groep van maximaal drie personen aan hun gezondheid te gaan werken. Het voordeel van onze specifieke groepen is de stimulans die uitgaat van het gezamenlijk trainen en de herkenning van elkaars situatie. Tijdens een uitgebreid intakegesprek bekijken we of en hoe een beweegprogramma een aanvulling is op de behandeling van uw klachten.

Wat is een Revalidatieprogramma

Het is onomstreden aangetoond dat voldoende bewegen een positief effect heeft op de gezondheid. Nog een belangrijk uitgangspunt is dat de patiënten de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid zelf oppakken, in de vorm van in beweging komen en in beweging blijven. Hiervoor is het belangrijk dat de patiënten voldoende inzicht krijgen in hun specifieke aandoening. Patiënten met een aandoening kunnen een revalidatieprogramma volgen om samen in een groep aan hun gezondheid te gaan werken. Het voordeel van een groep is de stimulans die uitgaat van het gezamenlijk trainen en de herkenning van elkaars situatie.

Revalidatieprogramma's

Onze revalidatieprogramma's zijn bedoeld om een actieve leefstijl op te bouwen en voort te zetten om langer mobiel te blijven. Elke situatie is verschillend en het kan zijn, dat u eerst een aantal behandelingen fysiotherapie nodig heeft alvorens u kunt gaan bewegen. Er wordt gewerkt aan uw conditie, kracht, mobiliteit en stabiliteit binnen een op maat gemaakt oefenschema waarbij rekening wordt gehouden met uw beperkingen en klachten. Neem uw klachten serieus en wij zorgen voor een goede behandeling. Voor deelname kunt u langskomen of bellen voor een afspraak.

1. Leren bewegen en in beweging blijven
2. Persoonlijk revalidatieprogramma
3. Effecten inzichtelijk door evaluatie en testen
4. Deskundige begeleiding van een fysiotherapeut
5. Afwisselende oefeningen
6. Veilig en verantwoord bewegen
7. Plezier in bewegen

 

Vergoeding revalidatieprogramma

De vergoeding voor deze begeleiding valt onder de fysiotherapie en komt uit uw aanvullende pakket. Wij helpen u graag weer verder!

Tarieven →