FysioFit

Bewegen en ontspannen is gezond. Mensen die regelmatig bewegen en kunnen ontspannen voelen zich geestelijk en lichamelijk fitter en hebben op lange termijn minder kans op klachten aan het bewegingsapparaat en bepaalde ziekten. Bel 055 534 35 46 voor persoonlijk advies of een afspraak.

Groepslessen medisch fitness

Bij ons kunt u beginnen met bewegen onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut op basis van een individueel programma. U kunt dan gericht aandacht besteden aan specifieke aspecten van het lichaam of uw gezondheid. Lees meer..

Ontspanningscursus

Even tijd voor uzelf, ontstressen. Leer en ervaar wat ontspannen kan zijn! Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren ontspannen. Wij leren u in 8 lessen in een kleine groep diverse ontspanningstechnieken aan, die u kunt gaan toepassen in uw dagelijks leven. Lees meer..

Handleiding Leeuwis FysioFit portal en app

Om u nog beter te kunnen begeleiden hebben wij een zeer uitgebreid online fysiofit portal en app ontwikkeld, waarmee u bij ons in de groepslessen of zelf thuis aan de slag kunt. Via dit platvorm kunt u al uw activiteiten bekijken, bijhouden en aan- en afmelden voor onze groepslessen. 

» Leeuwis FysioFit Portal

» Handleiding Leeuwis FysioFit.pdf