Over Leeuwis Fysiogroep

Leeuwis Fysiogroep is een praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie, osteopathie en acupunctuur in Apeldoorn. Met onze hoog gekwalificeerde fysiotherapeuten, oefentherapeuten, osteopaten en acupuncturisten kunnen wij u effectieve multidisciplinaire zorg aanbieden, waardoor uw klachten sneller verholpen kunnen worden. Wij hebben geen wachtlijsten en er is tijd voor evaluatie en advies. Leeuwis Fysiogroep brengt u weer in beweging!

Wie zijn wij

Patiënt gerichtheid zit al sinds 1973 in onze genen. Normen en waarden zoals respect, aandacht en je inleven in de patiënt, staan bij ons centraal. Dat hoort van oudsher al bij ons. Evenals een gevoel van verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Door het grote aantal gespecialiseerde professionals hebben wij geen wachtlijsten en er is tijd voor evaluatie en advies. En onze grootste drijfveer? De allerbeste willen zijn. Elke dag beter, daar gaan wij voor!

Waarom Leeuwis Fysiogroep

Tevreden patiënten, de belangrijkste leidraad van Leeuwis Fysiogroep. In alle opzichten proberen wij ervoor te zorgen, dat de patiënt die bij ons behandeld wordt tevreden is. Hiervoor hebben wij 4 heldere speerpunten, die patiënten en professionals in een oogopslag duidelijk maken waar het bij Leeuwis Fysiogroep om gaat. Om deze beloftes waar te kunnen maken, zorgen wij voor de beste opleidingen, een multidisciplinaire aanpak en het delen van kennis binnen onze organisatie. Zo dragen we er aan bij dat de kwaliteit van onze zorg doorlopend op een hoog peil gehouden wordt. Onze 4 speerpunten:
1. Snel een afspraak, 2. Resultaat gericht, 3. U staat centraal, 4. Open en eerlijk.

Kwaliteit

Leeuwis Fysiogroep maakt deel uit van het landelijke kwaliteitsnetwerk Keurmerk Fysiotherapie, waardoor wij voorkeursleverancier zijn voor diverse zorgverzekeraars. Onze professionals zijn opgenomen in de kwaliteitsregisters van de beroepsverenigingen CKR, BIG, KNGF, NVMT, NVFK, NVFB, NVFS, NVFL, VvOCM, NVO, NRO, NOF, NVA, Fyranet en Claudicationet.

Organisatie

C.Leeuwis.png Leeuwis, C.
Functie: Praktijkeigenaar 
I.van.Hunnik.png Hunnik, I. van
Functie: Praktijkmanager de Gaarde 
T.Nijentap.png Nijentap, T.
Functie: Praktijkmanager de Eglantier 
D.J.Veenhuis.png Veenhuis, D. J.
Functie: Praktijkondersteuner t Fort
P.Jansen.png Jansen, P.
Functie: Praktijkmanager Zuidbroek
M.Sloot.png

Sloot, M.
Functie: Praktijkondersteuner de Eglantier

professionals_no_image.gif Verschoor, J.
Functie: Secretaresse